10 november 2009

Tillbaks i bloggvärlden!

Hej allihopa! Nu är jag tillbaks igen.. efter en alltför låååång bloggpaus! Men nu är det höst & då blir jag alltid lika sugen på att vara inne & greja, pyssla & mysa :)
&: självklart att blogga - nu när jag har saker att blogga om igen, har nämligen haft en ökenperiod på inredningsfronten en längre tid!

Skrev tidigt i våras om att jag var trött på de mörka möblerna i matsalsrummet. Jag tycker om att blanda vitt & brunt, tycker att det bruna bryter så fint mot det vita.. Men: jag tröttnar!! Så nu har jag varit väldigt sugen på att måla dem vita, men har inte kunnat bestämma mig p.g.a att de är ganska så nyinköpta för en ganska dyr peng.

Efter många funderingar fram & tillbaks har jag äntligen bestämt mig (ialla fall nästan) för att behålla matsalsbordet & stolarna mörkbruna....
Så här ser de ut nu...







MEN: (det finns alltid ett men:) ) Jag lånar vita stolar av min kära mor istället! Då får jag känna efter & jag slipper måla mina & eventuellt ångra mig. Så det blir lånade stolar tills jag känner mig 100% säker på att jag inte förstör dem om jag dränker dem i färg!

________________________________________________________

Sen ville jag bara visa en liten bild från ett av skyltfönstren som jag skyltat! Det är en secondhand butik här i "stan" som nyss öppnat & där fick jag äran att dekorera! Så nu ska jag tillbaks om någon vecka igen & julskylta inför 1:a advent & skyltsöndagen- ska bli sååå kul!!!






Ha det bäst tills nästa gång!! Kram

1 kommentar:

  1. Den där vasen suktade jag efter. Hade blivit SÅ fin på mitt vita bord, men nu va den borta! Tänk att man aldrig kan va snabb nog ;-)

    Kul att se dig tillbaks i bloggvärlden! har väntat ;-)

    Kram Linda

    SvaraRadera